-Каква вероятно ще бъде стСруктурата на изложбата, когато бъде завършена -AMKE временно отвори пространството в събота вечерта, за да могат посетителите да видят как се развива

Музеят на ЦИКЛОПИТЕ в Драма е впечатляващ

Музеят на камерата на CYCLOPS, който е във фаза на завършване, отвори врати, временно за кратко, в събота следобед в мраморната къща на комплекса Анастасиадис, в местността Агия Варвара. Посещението в музея беше разрешено по изключение след церемонията по връчването на годишните награди CYCLOPS в събота следобед. Музеят все още не е отворен за редовни посещения, тъй като работата в него продължава.
Въпреки това тези, които имаха късмета да се докоснат малко от изложените в него експонати, бяха изключително впечатлени. CYCLOPS искаше временно да отвори музея, така че посетителите да могат да видят как се развива и да усетят как ще се развива, тъй като музеолозите все още работят по него. От приключването на тяхната работа зависи времето, в което ще приключи подготовката на музея. Поради тази причина никой не може да каже точно кога музеят ще бъде отворен за посещения, нито как ще бъдат направени те.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене