Схемата „Дайте да Дадем!“ се пропука при Доган! В Пиринско масово се залита към Пеевски!

Членовете и симпатизантите на земеделецът Ахмед Доган, които са твърдо с него от Пиринския край отказват да спонсорират финансово новата партийна структура на почетният лидер. Все повече са тези хора с възможности, които ни се оплакват, че постоянно им се намеква, че Доган трябвало да бъде „спасен“ и Певески“ победен“. За това са нужни всички ресурси като основния е финансов. Поредното доказателство, че Доган пари няма! Повтаряме Доган пари няма!

На места се стига и до напрежение, като тези които всячески са притискани и защо н еизнудвани да дадат дороволно лепта дори заплашват, че ще се насочат към ДПС и Делян Пеевски и това не е пропаганда, повярвайте ни. Двигателите на процесите, които се случват по места или така наречените смесени региони, зоните на ДПС са местните депутати, които обаче също се оплакват, “ че се налагало и те сами да плащат разходите си, да си слагат гориво и да поемат от личните си джобове разходите по работата в полза на Доган“.

Това е другари! Това е приятели! Това е горчивата истина. Доган и дерибеите му трябва да започнат отначало. Отново обръчи, отново схеми, отново правене на много пари. А за това им трябва власт. Всичко е в ръцете на хората дали ще и им я дадат отново, предвид горчивия опит.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене