СЛЕД ГОДИНИ МЪЛЧАНИЕ! На съвестта на Евгени Крънджилски тежи смърт!? Как несправедливо обивнение в кражба „уби“ една млада жена!

Евгени Крънджилски – забулената в мистерия личност, иначе  един  благоевградският бизнесмен собственик на създадената през 1996 г. строителна фирма “Бодрост – 96 – ЕООД”  И до ден днешен си остават, неразгадани мотивите за самоубийството на неговата тогавашна служителка, Елена. Години след инцидента лъсват строго пазени тайни от разследването, в което версия разкрива фактът, че Евгени Крънджилски обвинил собствената си касиерка в кражба и тя сложил край на животът си след заплахата „ще те приключа“. 

 Елена е била само на 26г. когато решава да сложи край на живота си , 7г. от които приживе, работела като негова касиерка.  Нека припомним и случая, който разтърси всики жители в Благоевград.

Самоубилата се Елена била от село Пастра и е работила седем години като касиер в офиса на строителна фирма „Бодрост“ на бизнесмена Евгени Крънджилски. Все още мотивите за тежкото решение са неясни, макар от първия ден колегите и да са на мнение, че босът стои в основата. Разследващите работят по няколко версии за самоубийството. Няколко години,преди трагичният инцидент, Елена имала апартамент в „Еленово“, но не е скочила от блока, в който е било жилището й. Има и съмнения, че някой и е помогнал.

Баща й Георги е пожарникар в град Рила, майката Соня е земеделски производител. Младата жена имала сестра, която е била студентка в ЮЗУ „Неофит Рилски“.. Елена била завършила икономическия техникум в областния център. Полицаите тогава установяват, че тя е скочила от покрива на блока. Трупът е бил буквално размазан. Повече от 2 часа били нужни момичето да бъде индентифицирано, тъй като не носело никакви документи. Близките и отхвърлят тя да е имала емоционални или психически проблеми. Напротив. Убедени са, че причината за нейнат анелепа смърт се крие зад стените на строителната фирма „Бодрост“. С години босът Кранджилски прави всичко възможно да потули случая. Топ Преса разполага с данни, дори че е плащано на медии на не раздухват нещата. В крайна сметка само ден след инцидента всичко е потулено.

Дали разследването на трагичният инцидент продължава, или е отдава забравен и „затворен“ случай ? Как един шеф, си „затваря“  очите за  състоянието на своя служител?  Защото,  неясните мотиви за трагичната загуба на Елена, си остават. Имало ли е в касата му 1 милион лева пари за „рушвет“, които мистериозно изчезнали, а със смърта на касиерката се покрива целия случай? Топ Преса тръгва да търси отговорите помолена от близките на Елена, които търсят своята справедливост.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене