Горещ скандал! Червеният боец от Гоце Делчев Кирил Добрев: Пращам на съд Корнелия Нинова… Връщам се като депутат?!

„Години наред търпя и преглъщам глупостите и манипулациите на една жена, за да не вредя на БСП. Ще дам само един пример: с моето име като член на НС на партията тя, същата жена, регистрира БСП на шест поредни избора, докато публично обясняваше как съм изключен. Премълчах и не оспорвах юридически, защото това щеше да блокира регистрацията на партията ни. Днес обаче тази жена премина всички морални и човешките граници, използвайки бедстващи българи за политическите си тези. Ще се видим в съда, госпожо. Твоят ментор вече мина по тази процедура.
ПП: По повод нейното участие в бТВ, освен от Русе, ми се обадиха и от още 3 области, за да ме информират, че вчера съм номиниран за народен представител. Благодаря!“
Това написа току що на собствената си стена във фейсбук, неврокопският червен боец Кирил Добрев. Според анализаторите няма две мнения, кого визира изявения социалист и това е Корнелия Нинова. Успоредно с това, видимо Добрев дава заявка, за ударно завръщане в активната политика с намека за номинациите за народен представител. Имайте предвид че едната от „трите области“, които Добрев визира е именно Благоевград. Дали пък няма да избере родния край за връщане в парламента? Времето ще покаже.
ЗАГЛАВИЕТО Е НА РЕДАКЦИЯТА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене