Йордан Катранджиев пое младежката организация на БСП в Гоце Делчев от Костадин Харисков

За мен беше чест, удоволствие и огромна отговорност да бъда 4 години (2 мандата) председател на Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев. Затова предавам щафетата на един достоен човек! С тези думи досегашният лидер на младите социалисти в Гоце Делчев предаде своя пост на новия водач.

Вярвам в Йордан Катранджиев и в новоизбраното ръководство, убеден съм, че той ще продължи и ще надгради, това което започнахме с младежите. Огромни благодарности към ръководството на БСП – Гоце Делчев за безрезервната подкрепа през годините, помощта и съветите.

Определено показахме, че Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев е една от най-активните младежки организации в страната – с множество извършени инициативи и акции с различна насоченост. Убеден съм, че това ще е така и занапред!

Това , че не съм председател вече, няма да промени факта, че ще продължавам да давам най-доброто от себе си в името на каузата и на младежкия напредък – каза още Костадин Харисков.

Новият лидер на младите социалисти в Неврокопско беше и кандидат за кмет на с.Борово. Трупането на политически опит продължава.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене