Първо в toppresa.com! На 23 септември учредяват партия „Величие“в град Гоце Делчев! Ивелин Михайлов идва лично!

На 23 септември в дома на културата град Гоце Делчев учредяват партия „Величие“ съобщи ексклузивно за Топ Преса, общинският координатор на партията за общините Гоце Делчев, Гърмен и Сатовча – Георги Япов. Георги Япов – роден в гр. София.Баща на две деца. Голям родолюбец! Преди години участвал активно в кампанията за връщането на родна земя на незаконно задържаните в Либия български медици. Завършилмагистърска степен Икономика на търговията.

„Собственик съм на успешни и авторитетни фирми, известни в цяла България и извън нея. Собственик съм на природни магазини в югозападна България, концентрирани в търговията с природно чисти консервирани продукти, и троянска керамика. Завърнах се към корените си, които водят към региона на гр. Гоце Делчев, не само за да развивам бизнес и да продължа живота си точно там, а също и с идея да работя в името на благоденствието на населението в този район, както и за неговото по-добро развитие и перспектива в бъдещето.“ сам разкрива той за себе си. На въпроса на Топ Преса, защо е избрал партия „Величие“, той отговори, че като успял и мислещ човек, не вижда друга алтернатива за бъдещето на България. Убеден, е че всеки независим мислещ човек е на неговото мнение.

На 23 септември лидерът на партия „Величие“ – Ивелин Михайлов ще дойде лично на събитието. Всеки който сика да стане член или има идея с нещо да допринесе за каузата „Величие“ може да се свърже с господин Япов на телефон : 0894588898

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене