Под патронажа на кмета Радослав Ревански в Белица ще се проведе празника „С любов и вяра в общите ценности“

На 21 септември 2024 /събота / от 14.00 ч. до 23.00 ч. под патронажа на кметът на Община Белица Радослав Ревански в град Белица ще се проведе седмото издание на празника на Община Белица „С любов и вяра в общите ценности“. През годините празникът се превърна във фестивал на таланта от всички жанрове на изкуството. И тази година ще имате възможност да съпреживеете и участвате в забавна културно – развлекателна програма. Ще се насладите на феерия от багри, музика, песни и танци представени от талантливи самодейни състави от региона и цялата страна.

Вдъхновяващи емоции и преживявания Ви очакват с пехливанските борби и кулинарни изложби от пъстри трапези.
На специално подготвени щандове, местните производители на земеделска продукция, на млечни продукти, събирачи на билки и гъби, производители на сладка от горски плодове, пчелен и билков мед, занаятчии ще изложат своята продукция придобита и произведени в екологична среда.

Официалните събития са във вечерната програма с приветствия от домакина на събитието, кметът на Община Белица Радослав Ревански, негови приятели и гости. Ще имате възможност да се насладите на песните на извести български изпълнители.
Гостоприемна Белица Ви очаква !

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене