Откритието на Метрополитън опера, неврокопчанката Марияна Карпатова изригна във Фейсбук в защита на Николина Чакърдъкова… ВИЖТЕ КАКВО КАЗА :

10846233_10205290411330092_6737880541225415787_n

Марияна Карпатова

Коце, извинявай, че го правя по този начин, но трябва да ти кажа някои неща. Бях готова да ти пиша веднага след като прочетох твоя блог по повод на концерта на нашата съгражданка Николина Чакърдъкова. Предполагам, че днешната публикация в Top Presa е по същия материал.

Недоумявам за тона ти и оценките, които си позволяваш да правиш.

Констатираш, че да, тя напълнила зала Армеец , ама горките хора останали излъгани! Пеела на плейбек, а хората си платили за друго! Първо, аз съм сигурна, че ти на концерта не си ходил и повтаряш неща в които не си уверен, а си чул от някой. Е та? И Мадона и Дженифер Лопес пеят на запис. Ами, гарантирам ти, че ТИ няма да искаш да ги чуеш на живо, камоли да плащаш за това! И на коментари като твоите, както се казва на английски, „they laugh all the way to the bank“! Иначе казано, „кучето си лае, а кервана си върви“. Когато се поставя такъв грандиозен спектакъл е напълно нормално да се правят тези неща! А, да, Лили Иванова не пеела на плейбек! Ами ти да не си споделяш с нея, че знаеш такива неща „от кухнята й“. Няма гаранции, че и тя не го прави, ама какво!
Прекланям се пред таланта и вокалното и дълголетие! Аз лично не бих издържала продължителността на концерта й, обута с нейните токчета, пък ако ще и само да си отварям устата! Пък после като прибавим и годините… Велика! Ама, защото Лили е такова „извънземно“ творение, значи ли, че никой друг не трябва да излиза на сцената, еле па в зала Армеец!

Правиш заядливи коментаи, че Николина се застъпила за Цветан Василев! Не е ли по-недостойно да се отрече от него, след като е видяла добро? Бил престъпник! Ами Коце, бъди честен и си помисли. Ти пишеш, и всеки път като решиш да издаваш книга, да правиш концерт, не обикаляш ли и ти за помощи. Колко от хората през тези 20 + години са абсолютно „чисти“? Истината е, че изкуство се прави с пари, а талантливите хора, в по-голямата си част разчитат на благодетелността на други! Най-малкото, което артистите могат да направят е да са благодарни!

Говориш за кмета Москов, че покровителствал Николина! Ами разбира се, че трябва го прави! Ние можем да сме само благодарни, че тя прославя Града навсякъде! Но, г-н Москов ти е помагал на теб, както и на много други талантливи съграждани!

Коце, мисля, че ако някой е дал работа на поне един човек, а в екипа на Николина са много повече, трябва да кажем, благодарим! Да има повече успехи, че да дава повече работа за съграждани! И дай Боже, много други да са като нея!
Да сме горди, че нашенка е напълнила многохилядна зала! Да сме горди, че нашенка е една от малкото певици в България, която пее и популяризира българска музика, пък ако ще и със стари, ама любими песни! Да престанем да се делим на червени, пембяни, на по- и най-, а да се научим да се радваме за успеха на всеки Човек от Града, пък от там и на всеки българин!

Ако си спомняш лятото си говорехме и ти ме убеждаваше че „има и жълто, и жълто“.
Не, Коце, ЖЪЛТОТО СИ Е ЖЪЛТО! А ти би трябвало да се целиш много по-високо! Пък и знаеш повече от първите три букви на азбуката, със сигурност.

Весели празници!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене