Кметът на град Сандански АндонТотев пред Топ ПРЕСА: Нямам нищо общо с назначението на Недялка Цветкова като шеф на Социални грижи в Сандански!

андон тотев

Тази жена за мен е крайно некоректна!

В началото на тази седмица вестникът на Сандански и Петрич -Запад ЮГ разкри новината че позорно уволнената от поста директор на „Социално подпомагане“ -Гоце Делчев, Недялка Цветкова е заела същата длъжност във поделението на ведомството в град Сандански. Новината беше потвърдена специално за Топ Преса и от шефа на нацио-налната агенция за социално подпомагане – София – господин Ивай ло Иванов. Това преназначаване роди големи смутове из партийните централи и политически кръгове, защото в него беше замесено и името на кмета на град Сандански – Андон Тотев.

Цветкова, която сама се нарича „Дългата ръка“, парадира с някаква близост, която имала с ^кмета и твърди пред хора-кта в Сандански, че той ^е ударил главното замо за -шването алните г на града.

Оказва се обаче, че това е поредната партенка, която уволнената заради съмнения в корупция и репресия над бедни държавна чиновничка пуска в публичното пространство. С нас се свърза лично градоначалникът на Сандански, който също потвърди, че до него е достигнала подобна информация и настоя да разкрие пред широката общественост, че всичко е една лъжа. „ Нямам нищо общо, с назначаването на тази жена в агенция „Социално подпомагане“ на град Сандански. Това не е от компетенцията на кмета, не съм и давал каквито и да е препоръки за назначаването й в Сандански.
Познавам тази жена, за мен тя е крайно некоректна и никога не бих се застъпил за нея…“ заяви Тотев, категорично опровергавайки каквито и да е слухове за близостта му със скандално известния все още действащ чиновник.

Вестник „Топ ПРЕСА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене