GIRL POWER FEST се задава в Благоевград през септември

Талантливи дами се обединяват в празник на музиката под надслов Girl Power Fest в средата на септември в Благоевград. В навечерието на първия учебен ден на голямата сцена на площад „Македония“ ще излязат едни от най-завладяващите гласове на България от телевизионния екран.

На 13 септември (петък) след 20:00 часа ще се проведе БГ парти на открито с „Дийп Зоун Проджект“ и DJ Диан Соло, и завладяващия глас на солиста на Камерна опера – Благоевград Венера Мелеки.

Младите поп и джаз изпълнителки от Благоевград Емили Димитрова и Константина Димитрова, които доказаха таланта си пред цяла България в популярното шоу „Гласът на България“.

Ще чуете и откритието на „Гласът на България“ от сезон 10 – Димитрина Германова, която бе на крачка от победата.

Не пропускайте вечер, изпълнена с много красота, музика и танци. Очакват Ви и изненади от „Дийп Зоун Проджект“, както и от емблемата на Благоевград Биг Бенд – Благоевград.

В събота (14 септември) отново от 20:00 часа, сцената на пл. „Македония“ покоряват Виктория Андонова от Благоевград, която плени журито на „Гласът на Германия“ и Елена Сиракова, която спечели сърцата на цяла България с участието си в телевизионния формат „Гласът на България“.

Гост на Благоевград ще бъде и откритието на „Гласът на България“ от сезон 6 – изпълнителка, която се превръща в звезда на родната сцена – NICKA.

GIRL POWER FEST се организира от Община Благоевград и е част от културния календар на общината за 2024 г. Очаква се събитието да обедини хора от всички възрасти и да постави празнично начало на новата учебна година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене