Надали Киро Брейка ще се навие да му организира кампанията, но за сметка на това Бареков ще прегърне идеята.

ДПС – Доган – новият проект „Исторически парк“!

Ахмед Доган остава без влияние в партията си, а ако вярваме на публикациите в BIRD, май остава и без пари и имоти. Днес стана ясно, че Доган с чиста съвест може да се чувства предаден от своите, защото не успя да събере кворум от над 16 човека за да свика централен съвет, с единствената цел да отстрани председателя Делян Пеевски и да поеме контрола над ДПС. Пълен провал! Какво следва от тук нататък питаме се ние с нашите анализатори?
Единственият правилен ход на „доктора“ или както е наречен напоследък “Почетния“ е да хване листа и писалката и да нарои отново плетеница от философски изречения, внушавайки на все по затихващата му аудитория, че той е новият „Ивелин Михайлов“, я ДПС е автентичния „Исторически парк“. Системата го мачка, съсипан и онеправдан и ще трябва, всички които го искат отново на власт да се бръкнат в джоба и да му изпратят „частица от себе си“ демек някой лев. Надали Киро Брейка ще се навие да му организира кампанията, но за сметка на това Бареков ще прегърне идеята.
И това не е никак иронично. Цинично е. От цяла България заваляха преди месец декларации в подкрепа, а на Росенец днес акостираха едва една шепа хора. На кого да вярваме, на очите си или на групата „Аз подкрепям Ахмед Доган“?!
Време е всички, които вярвате, че ще стане чудо, биологията може да се обърне и стария отново да стане млад, да станете по спешност инвеститори в „ДПС – Исторически парк“ и да изградите новото си старо Величие – Доган. Време е всички негови депутати и поддръжници, младежи и секретарки да обикалят от врата на врата и да предлагат на хората да станат инвеститори. За тези които нямат пари, може да се предлага посредничество за взимане на кредит. Така заедно може да се изгради едно „ново-старо и чисто“ ДПС с почетен и вовеки коронясан председател Ахмед Доган. „Почетния“ отново да стане „инструмента на властта“ и да „разпределя порциите на финансираното в държавата“. Вълка пак ще е на свобода и ще разхожда „Майбахът“ си из столицата, преди да замине да се поглези с яхтата си върната с кеф от НАП. Избирателите на ДПС отново ще са по нивите и строежите, но няма да работят за да оцеляват, а щастливи ще се трудят за да върнат заемите барабар с лихвите, вложени в „ДПС – Исторически парк“.Да ще бъдат щастливи и най – вече спокойни щото доктор Доган отново ще ги „лекува с носталгия и по философски“ полегнал приятно на някой приятен нов сарай.
Няма налично описание на снимката.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене