НА КОЛЕДНО ПАРТИ НА РАЙОНЕН СЪД – БЛАГОЕВГРАД! Зам. шефът Владимир Пензов в ролята на Дядо Коледа раздаде подаръци на съдиите

5

Съдия Татяна Богоева-Маркова спечели голямата награда в коледната томбола на Районен съд – Благоевград. Тя изтегли печелившия номер в играта на късмета и получи блендер и уред за правене на крем-супи.

Наградите бяха връчени на коледното парти, в което се включиха съдии, служители, съдебни заседатели и полицаи от съдебната охрана. В ролята на Дядо Коледа влезе зам. председателят на съда Владимир Пензов, а на „джуджетата“, които му помагаха при раздаването на наградите – съдебният администратор Сашка Атанасова и съдебният охранител Кирил Велинов.

„Въпреки изключително тежката работна година за съда през изминалата 2014 г., през която работихме при сериозен кадрови дефицит и отсъстващи близо 1/3 от състава, въпреки че не получихме исканата помощ чрез командироване на колеги от по-малко натоварените съдилища в региона, ние заедно успяхме да се справим с този проблем и да разгледаме и администрираме близо 5000 дела за 2014 г. Кадровият проблем бе решен, след като ВСС премести двама съдии от Районен съд – Петрич заедно със съдийските им щатове. Удовлетворението от свършената работа ни зареди с много празнично настроение и усмивки на коледното парти, на което съдии, съдебни служители, съдебни заседатели и охранители заедно отпразнуваха успешното приключване на 2014 г.”, отчете председателят на съда Екатерина Николова.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене