Шестима служители на ЮЗДП бяха наградени от министър Калин Стоянов за своя принос за потушаването на пожарите

Иван Ризов, Кирил Иванов, Васил Пуров, Росен Ичов, Стойко Велянов и Илиян Богомилов бяха наградени от Калин Стоянов – министър на вътрешните работи, който им благодари за тяхната самоотверженост и усилията, положени в борбата с пламъците на територията на Югозападното държавно предприятие.

Всеки ден през последния месец горските служители от почти всички стопанства в обхвата на ЮЗДП се борят наравно с пожарникарите за овладяването на огнените стихии. Основните огнища бяха в планина Славянка, в Пирин, на границата с РСМ и в Кюстендилско.

В предприятието беше направена организация и всяка сутрин служители от различни стопанства се включваха в гасенето на няколкото пламнали огнища. Усилията им бяха високо оценени и днес част от служителите бяха наградени.

Да поздрави своите служители и лично да им благодари за своята всеотдайност на награждаването присъства и директорът на ЮЗДП инж. Валентин Чамбов. „Това е признание за всички наши горски служители, които самоотвержено се включват в битката с огъня винаги, когато това е наложително. Горд съм, че имам такива колеги!“- сподели директорът.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене