Бизнес форум с успешни предприемачи в сърцето на „Ела (си) в Благоевград“

Най-големият капитал на един град са неговите хора. Благоевград има огромен потенциал и нашата цел е да вдъхновим всички, които искат да се върнат тук и тези, които биха избрали града ни за свой дом. Това обяви на пресконференция кметът Методи Байкушев и представи програмата на тридневния форум под надслов „Срещаме се у дома“, организиран от община Благоевград и част от инициативата „Ела (си) в Благоевград“. Събитието ще се проведе от 12 до 14 август на различни локации в областния център.

„Общината не може да реши всички проблеми, но може да създаде подходяща среда и усещане, че хората могат да се развиват, което от своя страна ще добави икономическа стойност на града ни. Именно затова в сърцето на форума сме акцентирали на бизнеса“, каза кметът Методи Байкушев.

Той поясни, че в центъра на събитието са поставени успешни хора с развиващ се бизнес, които ще представят своите истории, както и необходимостта от привличане на нови таланти и работна сила към компаниите.

По време на събитието кметът ще представи стратегията за развитие на Благоевград за следващите 3 години.

Десетки местни фирми ще участват в изложението, представяйки своята дейност и възможностите за кариерно развитие във фоайето по времето на бизнес панела.

„Като добри домакини сме предвидили и богата културна и спортна програма, на която всички жители и гости на града могат да се насладят от 12 до 14 август“, каза кметът Методи Байкушев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене