Феим Иса пое ангажимент и обеща, че поставените проблеми ще намерят своето решение още с подготовката и приемането на бюджета за 2024 г.

Кандидатът за кмет на община Гърмен Феим Иса проведе среща с представители на Асоциацията на хотелиерите от с. Огняново

 

На срещата Феим Иса даде отчет за поетите и изпълнени обещания през изминалия мандат касаещи подобряването на средата за развитието на туризма в община Гърмен и сподели , че се чувства длъжник към Асоциацията която е най- големия работодател на територията на общината.

Представителите на Асоциацията поставиха редица проблеми като подобряване на инфраструктура в курортните селища, стартирането на проекта за изграждането на нов водопровод и резервоар за минерална вода , цялостното завършване на проекта за укрепителните дейности по река Канина, обезопасяване с мантинели на пътя по посока хотел Делта, поставянето на стабилни основи за развитието на културен и религиозен туризъм. Феим Иса пое ангажимент и обеща, че поставените проблеми ще намерят своето решение още с подготовката и приемането на бюджета за 2024 г.

В края на срещата присъстващите представители на Асоциацията заявиха категоричната си подкрепа за Феим Иса като кандидат за кмет на община Гърмен, не само заради изпълнените обещания и поетите ангажименти , а и заради създадената спокойна атмосфера на работа и диалог с бизнеса на територията на общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене