Агент 007!: „Висш прокурор от Чикаго“, Джон Ман Доналдс „ревизира“ работата на петричките обвинители, носи супер информация за разследване

_thumb

Дежурният прокурор изслушал търпеливо важния гост, но сериозната му информация „не е от компетенциите на прокуратурата“

Джон Ман Доналдс побърка прокуратурата в Петрич. В късния следобеден час вчера при дежурен прокурор пристигнал по спешност мъж, който се представил като Джон Ман Доналдс от Чикаго. Той  заявил, че е възмутен от системата въобще в страната ни.

Важният гост се настанил удобно в едно от креслата и настоял РП –Петрич да се самосезира по изнесена от него информация. Според думите му, това била редовна практика в Чикаго от където всъщност пристигал. Така без да представи поне „писмени сведения“, той отнел времето на наблюдаващия прокурор, който показал самообладение и го изслушал докрай. Зачестяват случаите на подобни сигнали от хора, които са с душевни страдания. ”Иначе по нищо не личеше, че въпросният господин има здравословни проблеми. Беше облечен прилично, чист и говореше изискано. Но самият проблем, който постави за самосезиране не е от компетенцията на прокуратурата. ”, поясни дежурният прокурор днес.

Венци Методиев/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене