Бесен екшън в Банско!

На 12.07.2024 г. около 00:30 часа в района на улица „Христо Данов“ в град Банско, в момент на взимане на наркотични вещества от пригоден тайник (изоставено ел. табло), от криминалисти при ОДМВР-Благоевград и РУ-Банско е задържан 39-годишен мъж от град Банско.

Той бил придружаван от 33-годишен негов съгражданин, управляващ лек автомобил, който не се подчинил на полицейско разпореждане и е направил опит да избяга с автомобила, но е задържан от органите на реда в района на град Добринище. Това съобщиха от ОДМВР- Благоевград.

В хода на работата по случая, у 39-годишния мъж полицейските служители открили три полиетиленови пликчета, съдържащи общо около 1,85 грама бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин, а в декоративен храст пред входната врата на жилището на 33-годишния – пластмасова кутийка, съдържаща около три полиетиленови пликчета с общо около 2 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин.

Двамата мъже са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене