Новото културно пространство в Разлог – паркът край езерото заблестя с концерт на трио „Флоулес“

Под звездното синьо небе, в красивия парк, се даде началото и на „Сладък Разлог“ – събитие, което е част от програмата на „Фестивално лято“- 2024. Провежда за първи път, като очакванията са да се превърне в традиция.
На изложението на местни сладкарски производители, гостите се насладиха на специално приготвените сладкарски изделия. За сладкия вкус на събитието се погрижиха сладкарница „Спринкълс“, „Пекарната на Влади“ и сладките изкушения от ресторант „При Слави“.

Струнно трио „Флоулес“ покори публиката със своето майсторство и талант. На красивата сцена – с декор естетично осветения парк, музикантките представиха голяма част от своите произведения – палитра от мелодия и магичност, горещо аплодирани от интелигентната публика на Разлог.
В прекрасната обстановка на парка край езерото, за първи път се събраха на едно място много красота, хубава музика, вкусни и сладки изкушения.

„Фестивално лято“ в Разлог продължава: на 20 юли ГРАФА ще изнесе концерт на площада в град Разлог, на 24 юли сцената принадлежи на талантливите творци, самодейни състави и групи от цялата община – ще се пее, ще се свири, ще танцуват
състави при читалищата на община Разлог, носители на национални и международни награди, ще се направи голямо хоро.
🇧🇬Добре дошли в община Разлог!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене