Тръгва разследване! „Изнасилена“ от неврокопско прибрала 20 бона да оттегли жалбата си, че не била изнасилена?!

Няма как да не прави впечатление на редовия читател в регионалния новирнарски поток, че напоследък зачестиха новините с криминален контент в които млади жени, може би девойки се жалват в полицията, че били насилени или най – малкото са станали жертви на сексуален тормоз.

След няколко истински и най – вече нагли и фрапантни случая, като онзи с Роко Дзифреди от Дебрен, доста млади представителки на жернсия пол се свързаха и с Топ Преса за да разкажат случаи – забележете анонимно,в които местни ОНЯ УБАВЕЦ ИЛИ други гларуси са ги склонявали да правят сескс с тях или направо им налитали. Има и случаи на изнасилени. Но вместо да се жалват в полицията, дамите предпочитат да разкажат историята си на медиите с цел да злепоставят насилника но … анонимно, уж от страх.

Или за пари! ?

Само преди ден медията ни разбра от свои лоялни източници в институциите и главно МВР при това в Благоевград, че се води сериозно разследване на случай в който, момиче подало жалба за изнасилване срежу мъж от гоцеделчевския край е прибрало сумата от 20 000 лева за да оттегли жалбата си и оневини обвинения.

По сканадлното е, че има направен запис, в който момичето си признава, че прави всичко това за пари и че буквално е приписало престъпление без то на бъде извършено но ако получи желаната сума ще се оттегли всичко.  Това също е сериозно наказуемо. Подробности не можем да дадем за сега, защото се води разследване, но възбуждаме темата поради мутаринето и в порочен модел за правене на пари. На не малко пари….

Човешките връзки със сексуален характер са нещо нормално, когато са законни и съобразени с възрастта. Когато са взаимни най – вече. Медията ни знае, че от години има тенденции жадни за секс воайори, да пишат на млади жени с цел секс, дори да си пращат снимани атрибутите за секс, без да им бъдат поискани. От другата страна пък има и дами, които привличат мъже в повечето случаи женени със сексапил и когато наивниците клъвнат, буквално ги изнудват за пари със снимки или със жалби за изнасилване. Поредният обществен порок! Да се чуди човек, кой е престъпникът и кой жертвата вече! Или защо не … ясно е! Жертвата винаги е глупавият, в една подобна игра! Така, че бъдете мъдри във всичките си дела….

Следим темата!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене