Местния печат

печат

„Вяра“

Дългогодишната учителка Златка Яневска от село Микрево  фаворит на реформаторите за шефския пост в РИО-Благоевград

Дългогодишната учителка Златка Яневска от село Микрево е фаворит за шефския пост в  Регионалния инспекторат в Благоевград, научи „Вяра”. Кандидатурата й е издигната от Реформаторския блок в Пиринско.

Първият братовчед – съименник на гросмайстора от Петрич Кирил Георгиев, вдигна мерника на кмета Вельо Илиев, оглави сдружение срещу местната управа

Първият братовчед и съименник на българския шахматист и гросмайстор от Петрич Кирил Георгиев оглави Сдружението за коректив на управлението на община Петрич. Инж. Кирил Георгиев е строителен предприемач. Той беше избран на Учредително общо събрание на сдружение „За гражданско управление и контрол на Петрич”.

Революция в Перник! Стотици чистачи въстанаха срещу Янакиева за неполучени от 6 м. заплати: Живеем със заеми и без ток

Стотици работници от сметопочистващата фирма „Заубермахер“ излязоха на протест пред община Перник. Хигиенистите се разбунтуваха заради неизплатени заплати и срещу бившата кметица на Перник Росица Янакиева.

Инж. Иван Витанов, е новият шеф на ВиК-Перник

Началникът на административно-стопанския блок в МБАЛ „Рахила Ангелова” инж. Иван Витанов от вчера е шеф на ВиК-Перник. Той беше избран на вчерашното извънредно общо събрание на съдружниците във водоснабдителното предприятие. Витанов беше единственият кандидат за поста, всички останали претенденти за шефския стол, чиито имена се въртяха в публичното пространство, не взеха участие в надпреварата.

Две диви прасета от по 60 кг. паднаха на мушката на Марин Жингов и Георги Гинов от дружинката на хаджидимовско село Нова Ловча 

Две диви прасета от по 60 килограма записаха сред ловните си трофеи авджиите в граничното хаджидимовско село Нова Ловча. Слуката в неделя споходи Марин Жингов и Георги Гинов от групата, които се славят с точния си мерник. Авджиите ловуваха в местността Дълбокото дере край Нова Ловча.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене