Отвлякоха жена в Смолян

Жена е била отвлечена в Смолян. След като е освободена, тя се разпитва за случилото се. По случая е образувано досъдебно производство за отвличане от Окръжната прокуратура в Смолян, потвърди окръжният прокурор Недко Симов. „Прокуратурата е дала първоначални указания, работи се по горещи следи“, посочи Симов.

Жената е живеела в ж.к. Петровица, в смолянския квартал Устово. На мястото в момента се извършва оглед.

Двама са задържани във връзка с отвличането – мъж и жена. По наша информация те са в основата на престъплението, но не е ясен мотива им. Според запознати става въпрос за интимни отношения. Стигнало се е до сбиване. Мъжът е семеен, но имал интимни мераци към въпросната жена и се опитал да я отвлече. За щастие, по време на опита, писъците и разправията чува случаен минувач и подава сигнал на 112. Двамата, преди да бъдат арестувани, са прегледани в Спешното отделение на смолянската болница и след това задържани. На място полицаите иззеха, като веществено доказателство, автомобил с английска регистрация. Предстои производството да бъде разпределено към наблюдаващ прокурор.

На снимката: Колата на похитителите е с английска регистрация, тя беше прибрана от органите на реда за целите на разследването и като веществено доказателство.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене