Затварят паркинги в Кюстендил заради Празника на черешата

Уважаеми съграждани,
Във връзка с провеждането на „Празник на черешата“ 2024 г. в гр. Кюстендил на 28.06.2024г. от 7:00 ч. до 20:00 ч. на 30.06.2024г. се въвежда временна организация за безопасност на движението за МПС в периметъра от улиците „Цар Симеон“, „Ивайло“, „Евлоги Георгиев“, „Цар Асен I“, „Христо Смирненски“ „Пейо Яворов“, „Демокрация“, „Цар Михаил“, „Мориц Леви“, „Неофит Рилски“, „Битолска“, „Родопи“ и находящите се в периметъра обществени паркинги.

Затварят се паркингите при магазин „БИЛЛА“, при Общински драматичен театър – Кюстендил, както и при Художествената галерия „Владимир Димитров – Майстора“.
Паркирането на автобуси „Случаен превоз“ с гости на града ще се осъществява на ул. „Г. С. Раковски“ от кръстовището с бул. „България“ до кръговото кръстовище на „Плажа“ и до ул. „Овощарска“ по посока на движението.

Спирката на туристическия автобус до местност „Хисарлъка“ във връзка с въвеждането на временна организация за безопасност на движението ще бъде на ул. „Васил Левски“ при Дома на архитекта (до Червената сграда на ЦОП „Св. Петка“).

Паркирането на автомобилите на участващите в празника търговци ще може да се осъществява на ул. „Генерал Александър Дондуков – Корсаков“ от дясната страна по посока на движението към Второ основно училище „Даскал Димитри“. Зареждането на търговските щандове ще се осъществява до 9:00 ч.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене