Скандално! Бимо Пилев от село Господинци: Вижте как кметът на селото обижда жена ми и вади от гробовете починалите…. Срам!

Ахмед Ходжов - кмет на господинци

Ахмед Ходжов – кмет на Господинци

„За ебача на село Господинци г-н Кмета…
Тази сутрин жена ми преди да отиде на работа, на спирката където чака автобуса станало въпрос че, отново няма вода в селото и без да обижда никой само е посочила че г-н Кмета трябва да вземе някакви по сериозни мерки. Още същата вечер  жената на квета  отишла да му се оплаче на мъжат си и нашият госодинчо на кметчето на селото дето от този мандат се заяде с хората, се докача на жена ми, намира я сама и започна да  я псува и повдига умрелите и родители… Ето какъв кмет имамаме в нашето село Господинци.  Нашият кмет псуваше след изборите всички дето не гласуваха за него ето го нашият ебач на с Господинци г-н Кмета…. Желае публично да прави секс с майките на всички свои опопнети.

Благодаря за възпитанието за поста който вземате госодинчо това сте вие… не подбирам думите си пред медията, така както вие не ги подбирате пред хората в селото. Същото е.
Писах защото много хора си патят от този мандат но си траят но тои настъпи на криво този път сега щего кача и в групите на Гоце Делчев да видят какъв кмет имамаме в село Господинци…
Много съжалявам че не записах разговора как псуваше… но скоро и това ще стане. “

Това съобщение полуихме от жителят на на село Госдподинчи г-н Бимо Пилев. Той поиска да публикуваме думите му и гарантира, декларира, че носи отговорност за тежеста и достоверността им. Без редакция! Не съжалаваме, че не му отказахме, но това е поредния сигнал който получиваме срещу арогантното поведение и отношение на кмета на селото. Наистина имаме десетки подони случаи в които жители се опракват от кмета, но г-н Пилев е първиият, който застава с името си и за това взехме решение да го отрадзим. Настояваме за порверка и удостоверяване на фактите. Призоваваме всеки, който има какво да каже по темата да се свърже с нас и да го направи.

Следва продължение….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене