Скорост, точност, прецизност и умение зад волана, демонстрираха участниците в Автошоу „Скорост и високи токчета“ в Разлог

На високи токчета, чаровни и усмихнати, най-смелите дами дадоха начало на ралито.
За втора поредна година Община Разлог и DIAMO Racing Group организираха състезание за дамите – шофьори.Домакин бе отново Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство, Разлог.
Състезанието се състоя в три кръга, а двойките- участници бяха разделени по класове, взависимост от мощността и кубатурата на автомобилите:
клас „МИНИ“;
клас „МАКСИ“;
клас „ПРО“;
и за първа година – клас „ДЖЕНТЪЛМЕН“.
Всеки клас имаше състезателни двойки и зрителите успяха да се насладят на демонстрация на автомобили от всички групи.Всеки кръг стартираше с демонстрация на трасето от специален хибриден автомобил, на една от които навигатор бе Гергана Костова – зам.-кмет по социалните дейности в Разлог, а зад волана седеше Георги Стоянов- председател на DIAMO Racing Group.
Майсторско управление и скорост показаха всички участващи, което им донесе купи.Най-бърз в клас „ПРО“ бе екипът на Петя Генчева и Радост Василева.
Купи грабнаха и екипите на Констанца Томова и Моника Илиева, Диана Славова и Златина Найденова, както и Весела Георгиева и Соня Грозданова – всичите с автомобили от клас „МИНИ“.Точността и умението зад волана донесе купи и на дамите с автомобили от клас „МАКСИ“. Екипите на Моника Илиева и Констанца Томова , както и този на Ралица Иванова и Ирина Пеева добавиха по още една купа към колекциите си.В клас „ДЖЕНТЪЛМЕН“, награди спечелиха Станислав Дончев, Тони Харизанов и Емил Бонев, които демонстрираха точност, бързина и прецизност, въпреки краткия си стаж зад волана.
Мотото под, което протече събитието днес бе: Толерантност на пътя. Това е призив и към всички шофьори!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене