PRIMELASE – НАЙ-МОЩНИЯТ ДИОДЕН ЛАЗЕР ЗА ЕПИЛАЦИЯ вече в Гоце Делчев!

Primelase апарат за лазерна епилация е диодна лазерна платформа с най-голямата пикова мощност сред познатите диодни лазери в естетичния сектор – до 4800W. Тя предлага много добра комбинация от дължини на вълните с висока мощност и ултра къса продължителност на импулсите.

Лазерът има широк диапазон на проникване, като по този начин предлага най-доброто решение за всички типове кожа и косми. Primelase произвежда хомогенно нагряване на косъма. Косъмът трансформира светлината на лазера в топлина, като я провежда до луковицата. Тя се нагрява и се пръска.

ПРЕДИМСТВАТА НА PRIMELASE

Устройството предлага безконкурентни резултати още от първата сесия. Основната разлика между него и останалите диодни лазерни платформи е, че позволява използването на кратки импулси с висока контролирана енергия и скорост за максимално добри резултати. Primelase апарат за лазерна епилация, който работи с 810 nm дължина на вълната. Устройството достига максимална мощност от 63J / cm² в 400 милисекунди. Уредът гарантира високи нива на безопасност, рентабилност и ефективност по време на работа с него. Иновативната технология USP (Ultra Short Pulse) позволява на енергията да се преобразува в свръх къси импулси (до 3 ms). Платформата работи с надеждна охлаждаща система, която гарантира безопасността на процедурата и комфорта на пациента. Охлаждането работи при + 5ºC на повърхността на кожата. Primelase е подходящ за естетични центрове с голяма натовареност и високо търсене на процедурата за обезкосмяване.
Той работи много бързо и с него е напълно възможно процедура цели крака да трае около 40 мин., а цяло тялото около 1 час, когато се извършват от опитен терапевт.

Primеlase e най-мощният диоден лазер на пазара в света – 4800 W (diod)
изключително безопасен поради надеждната си охлаждаща система
може да се използва безопасно целогодишно, дори през лятото
отстранява както тъмни и дебели косми, така и по-светли и тънки косми
несравним диод по своята бързина и прецизност.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене