Хороскоп за 7 юни

Алена с интересен хороскоп за петъчния ден

Лъвовете ще са изпълнени с желание за работа, а на Девите ще върнат стар заем

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния петъчен ден. По думите й Лъвовете ще са изпълнени с желание за работа, а на Девите ще върнат стар заем.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Не проявявайте големи претенции, ако уговаряте делови проекти, свързани и с ваши инвестиции, за да не се окажете извън групата, която се включва в тях. На работното място бъдете търпеливи и уверени в силите си, за да жънете успехи. Не обтягайте отношенията с колегите и се опитайте да не влизате в спор с никого на работното си място.

Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте с близките си, за да се разтоварите. Постарайте се повярвате в чувствата на партньорите си. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви важна делова среща, която не бива да отлагате. Бъдете умерени в разговорите, но без да сте прекалено дистанцирани. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи. Не бързайте да уговаряте инвестиции. Ако работите в съдружие, със сигурност ще получите похвала.

Жените  да очакват нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните да не изневеряват. Желанието да изживеете сексуални наслади с друг партньор, днес ще е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта ви изненадва придобивка от наследствени имоти. Пред вас се разкриват нови перспективи. Отнасяйте се предпазливо към новите идеи и предложения, свързани с инвестиции. Очаквайте материални успехи. Внезапни и непредвидени разходи могат да предизвикат финансови загуби.

Отидете на гости или си поканете приятели у дома. Самотните ще получат признание и ще се радват на успех в личния живот. Вечерта сте уморени. Искате да да избегнете секса, но той ще ви разтовари от напрежението и умората.

РАК

Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си до края на работния ден. Заемащите ръководни постове да не развалят отношенията с подчинените си. Напрежението ви вреди. Бъдете борбени. Очаквайте приходи или съобщение, че ще ги имате в следващите дни.

Чувствата ви са споделени и хармонични. Бъдете внимателни и не се поддавайте на авантюри, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Няма как да сте щастливи в леглото и да си доставите сексуални удоволствия, ако непрекъснато проявявате претенции към партньорите си.

ЛЪВ

Днес сте изпълнени с желание за работа. Постигнатите резултати са неочаквано високи. Подкрепата на колегите  ви е опора и в най-смелите ви начинания. Успехът съпътства хората на науката. Очаква ви среща, последвана от новина, която ще предизвиква перспективни промени в живота ви.

Личните ви отношения могат да се нормализират. Интимната ви половинка се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори.

ДЕВА

Ще подобрите финансовото си състояние, но бъдете внимателни. Ще ви върнат стар, отдавна даден и забравен от вас не малък заем, факт, който не е повод да харчите неразумно. Внимавайте със запознанствата. Не вярвайте на всичко казано и не прекалявайте със своята самоувереност.

Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в отношенията. От вас зависи да ги съхраните. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или любимите си хора. Сексът ще ви се отрази добре.

ВЕЗНИ

Денят е благоприятен за бизнесмените. Финансовото ви състояние се стабилизира чрез сключване на изгодни сделки. Ако все още не развивате ваш бизнес подгответе документите за регистрацията на ваша фирма. Не позволявайте незначителни недоразумения на вашето работно място да ви развалят настроението.

Въпреки вашето добро желание да се справите с трудностите в личния ви живот, които сте предизвикали сами сте обзети от нервност. Вашата брачна половинка е разочарована от поведението ви и ще ви накаже с отдалечаване и липса на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Днес се пригответе за благоприятно развитие на плановете ви на работното място.  Ако ви предложат делово пътуване, не го отказвайте заради други задачи или лични уговорки. Планирането на задачите ви е във ваша полза. Очаквайте новина за приходи. Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ви е от полза.

Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Намерете верният път към сърцата на любимите си хора, ако искате да изживеете и тази вечер приятни сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

В никакъв случай не се захващайте с нови задачи. Стабилизирайте постигнатото до момента, хармонизирайте отношенията с колегите и не влизайте в спор с никого, дори и да не сте съгласни с тяхното мнение. Не проявявайте капризи. Заредете се с упоритост и решителност. Не се отказвайте да осъществите идеите си.

В личен план не очаквайте спокойствие, защото ще създадете конфликт с необмислени приказки и хвалби за флиртове и изневери. Постарайте се да разберете, че интимната ви половинка се бори за вас, но дълбоко в душата си воюва и със себе си и няма желание за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Пригответе се за трудности на работното място, които не бива да пренасяте и в личните отношения. Финансовото ви състояние ще се влоши, защото сте допуснали да ви измамят. Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целта си. Не проявявайте доверчивост и не прекалявайте със своята самоувереност.

Пазете се от проблеми у дома. Отношенията в семейството са хармонични. Не налагайте мнението си. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията.

ВОДОЛЕЙ

Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Бъдете старателни и се заемете с работата си.

На несемейните Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но след това дълго ще доказват сериозността на своите намерения. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

РИБИ

Емоцията, която не успявате да притъпите, е взела връх от сутринта и ви вреди на отношенията. Гарантирате си отново отлични приходи, ако надмогнете гнева си и завършите задачите си. Очаквайте новина и за други финансови постъпления, които се забавиха, но въпреки това идват навреме, за да инвестирате успешно в следващите дни.

Личните отношения са затруднени. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанието си за кратко пътуване със семейството. Сексуалните удоволствия ще ви доставят със сигурност взаимна наслада, но заради разправията може и да ви се разминат.

Източник: Труд

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене