ЕКСКЛУЗИВНО! НАД 50% ОТ ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ В ПМГ „ЯНЕ САНДАНСКИ“ С ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ НА МАТУРИ 2024

Двама от тазгодишните абитуриенти на елитното училище с постигнат абсолютен резултат от 100 точки по учебни дисциплини

Единият от тях е 12-класникът Стоян Търтов, който е с максимален брой точки (100 от 100 възможни) на матурата по български език и литература. За него това е продължение на добрите му резултати по този предмет, след като през пролетта той се класира за Националната олимпиада по предмета, където зае едно от призовите места сред най-добрите млади литератори в България.

Другият ученик на елитното гоцеделчевско училище, който е с резултат „100 от 100“ е Антъни Атанасов, който взе абсолютния максимум, но по-математика.

Изключителен е и резултатът на Емил Боцев, който пък  е с пълни шестици (отличен 6.00) и от двете матури.

Статистиката за ПМГ „Яне Сандански“ за тазгодишните матури е повече от впечатляваща, след като сочи, че 84 са отличните оценки (5.50-6.00) на зрелостниците. Сред тях 15 ученици са получили отличен 6.00 на ДЗИ. Като допълнение трябва да се изтъкне още един не по-малко интригуващ факт – 25 зрелостници са с отличен успех (5.50-6.00) и на двете матури.

Така за поредна година ПМГ „Яне Сандански“ показа, че е сред водещите училища не само в областта! Поздрави за забележителния успех! Поздрави за невероятните зрелостници от Випуск 2024, които показаха, че могат да са пример за това как се преодоляват предизвикателства и как се покоряват върхове чрез последователност и самоотверженост!

Поздравления и за колектива на ПМГ „Яне Сандански“, който за пореден път доказа висок професионализъм, трудолюбие, отговорност и постоянство!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене