Павел Стоименов: Репресиите продължават, но нас не ни е страх! Бъдете смели!

Полицаи нахлуха в частни офиси на Павел Стоименов! Разпитаха него и семейството му, ала кандидатът за народен представител призова: Бъдете смели!

Дни преди края на предизборната кампания репресиите върху българския бизнес, но и върху избирателя продължават и най-големият земеделски производител у нас не се страхува да го каже публично.

ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО: https://fb.watch/sx34N6XZAS/

Стоименов е водач на листите на ЦЕНТЪР в Благоевградска и Плевенска област и застава с лицето си пред служителите на МВР, за да им каже, че няма нищо незаконно в това да говори истината!

Репресията в държавата ни продължава! Всички наши офиси и наши служители вече са разпитани. 30 души са командировани от Главната дирекция „Борба с организираната престъпност“ в Благоевградско. В неделя аз самият бях разпитван, както и семейството ми. В базата ни в община Гълъбово нахлуха полицейски коли и 8 полицаи разпитаха служителите ни. Натъпкани са в стаите на базата ни за разпит, заяви в свое видео Стоименов.

Той цитира имената на служителите на МВР, провели разпитите, и се обърна към тях с думите:

Господа, няма да ни изплашите! Не разбрахте ли, че сте крадци и не ставате за нашата държава. Ние ще се борим с вас! Вие ме върнахте в 1985 г., когато баща ми купи магнетофон и дойде икономическа полиция и ни го взе. Ще се борим срещу тази репресия! Ние сме работещи хора и казваме истината. Има два варианта – или ние – работещите, да изчезнем от тази държава принудително, или вие си променете стила, или изчезвайте! Толкова ли ви е страх от изборите?! Заплашени ли сте?!

Ние нямаме да бъдем примирими! Много сме и хората застават зад нас! Вижда се какво правите! Полицаите също ги е страх, но и те са с нас! Може би вашите зависими ръководители също ги е страх! Крайно време е да откъснем властта и да прережем пипалата. С рекет не става! Ние сме свободни хора!

Стоименов благодари на всички, които подкрепят свободата и призова: Бъдете смели!

Обединението ЦЕНТЪР се явява на парламентарните избори под номер 8: https://www.facebook.com/Pavel.S.Stoimenov

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене