Павел Стоименов: Влизаме в политиката, за да градим

Влизаме в политиката, за да градим! Влизаме не за да вземем, а да даваме!

Това заяви кандидатът за народен представител и водач на листите на ЦЕНТЪР в 1 МИР – Благоевград и 15 МИР – Плевен – Павел Стоименов.

В свое видео той разказа за свои разговор с Васил Божков, който е провел преди началото на кампанията.

Ето какво каза един от най-успешните земеделци в страната ни, който както бизнесмена Божков, избра България:

Нито един успешен политик или министър нямаме!

Влизат бедни и излизат с куфарчета! Нека да дойде от сутрин до вечер да работи – да създава труд, работна ръка, да плаща осигуровки, да вникне в проблемите на хората, да види за какво става въпрос.

Принципно не искам да влизам в политиката! Но политиката в момента в държавата ни е абсолютното дъно. Мога да отделя 4 години от времето си, за да можем да създадем държавата, така че младите хора да се върнат.

Двама души в държавата ни могат да те ликвидират. Ние видяхме как бизнес за милиарди беше съсипан за 24 часа, заяви Стоименов, визирайки Васил Божков.

Божков е един патриот. Божков можеше културното наследство, което го изкупи от цял свят, да го закара в Дубай, но той предпочете да бъде тук, при нас. Той е патриот и трябва да му се признае.

Хора като мен и Божков имаме възможността, силата и финансите да се справим с тази хунта! Хуната мачка! Много мачка. С Божков имахме разговор на 4 очи – разбрахме се мъжки.

Казах му, дали знае една известна българска поговорка, и ако мисли да си отмъщава чрез политиката, то не става. Влизаме в политиката, за да градим! Божков и аз няма какво да вземем от политиката, можем само да дадем!, завърши Стоименов.

Вижте цялата история тук:

https://youtu.be/3GcZGCEHcAo

Обединението ЦЕНТЪР се явява на парламентарните избори под номер 8.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КАНИДАТИТЕ НА ЦЕНТЪР В ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД ТУК: https://www.facebook.com/Pavel.S.Stoimenov

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене