На рождения си ден кметът на Разлог Красимир Герчев получи високо признание от Ротари клуб Банско-Разлог, администрацията го изненада с огромна торта

Кметът на община Разлог беше приятно изненадан от Ротари клуб Банско-Разлог и техните партньори от Ротари клуб Рюселхайм Грос Герау, Германия.„За изключителни заслуги в подпомагането на дейността на клуба Банско-Разлог, Ви обявяваме за ПОСЛАНИК на ротари мисията и ви даряваме изображение на Мадарския конник – символ на държавническото мислене и управление.“ – каза президентът на Ротари клуб Банско-Разлог Александра Хаджиева и подчерта заслугите на кмета на община Разлог за реализацията на редица благотворителни инициативи на клуба като закупуване на линейки, болнично оборудване, акциите за закупуване на мамограф, подпомагане на учениците със специфични потребности и много други.Представителите на двата клуба поздравиха кмета с песен за рождения му ден, а президентът на Ротари клуб Рюселхайм Грос Герау благодари на кмета на община Разлог за съпричастността в работата на Ротари клуба и затова, че постигат целите в полза на населението.С огромна торта с надпис „ Аз обичам Разлог“ и волейболна топка, за да забива победни удари за община Разлог, изненадаха своя кмет и служителите на общинска администрация Разлог и кметове на селата – Николай Ушев, село Баня, Росица Чатлабашева – с. Бачево, Янис Будин – с. Добърско, Владимир Фръндев – с. Елешница, Цветан Рабаджиев – с. Долно Драглище.Телефонът на един от най-успешните кметове на България загря от пожелания. „Да е честит и благословен празникът Ви, г-н Герчев!“ – написа ръководният му екип и пожела да е здрав, силен и вдъхновен в постигане на високите цели пред Община Разлог, които си поставя.

„За 13 години Вие променихте община Разлог, променихте стандарта на живот на хората, направихте много, но и много са мечтите, които имаме заедно да изпълняваме.“ – написаха още те, а зам. –кметът Славчо Фарфаров подаде на Красимир Герчев – бившия капитан на Волейболен клуб Разлог волейболна топка, за да печели още много победни мачове за Община Разлог.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене