ГЕРБ проведе предизборна среща в Гоце Делчев с кандидат депутатите Никола Джингаров и Асим Адемов

Предизборна среща с участието на кандидата за народен представител от ГЕРБ – Гоце Делчев Никола Джингаров и кандидата за член на Европейския парламент – Асим Ахмед Адемов, се проведе в кино „Парадизо“, град Гоце Делчев. Залата бе препълнена със симпатизанти и членове на ГЕРБ от общините Сатовча, Хаджидимово, Гърмен и Гоце Делчев. Срещата бе открита с вдъхновяващо видео от Димитър Туджаров – Шкумбата, който поради здравословни причини не успя да присъства лично.Гост на събитието бе Николай Пиринлиев, който с прекрасния си глас завладя публиката и внесе много настроение.
Водещ на събитието бе адвокат Костадинка Богданова, която подчерта колко е важно нашият район да има местен представител от ПП ГЕРБ в парламентарната власт и той да е на „една ръка разстояние“. Всички в залата бяха единодушни, че човекът, който наистина заслужава да получи пълната и безрезервна преференциална подкрепа е г-н Никола Джингаров. С негово съдействие бяха одобрени европейски проекти, чрез които се разрешиха различни проблеми.Примери за това са:
Подпомогнати за възстановяване бяха 159 местни фирми със сума от два милиона и двеста хиляди лева.
Финансирани с европейски пари са изграждането на инсталация за предварително третиране и инсталация за компостиране на стойност шест милиона и осемстотин хиляди лева.
Извършени са конструкция и рехабилитация на улици в селата Брезница и Мусомище на стойност над един милион и сто хиляди лева.
Включени са в заетост семейства на деца с увреждания и деца в риск, хора с увреждания и техните семейства; реконструирани и ремонтирани, оборудвани и обзаведени са детските градини.
Реконструирана е съществуваща сграда за социални жилища на стойност един милион и седемстотин хиляди лева.И това не е всичко
Нека на 9 юни с бюлетина  2️⃣ 2️⃣ и преференция 1️⃣0️⃣5️⃣ подкрепим човека, който доказано с качества заслужава да стане наш народен представител!От огромна важност за по-нататъшния ни живот е и изборът, който ще направим за представител в Европейския парламент. Всички сме свидетели на огромния принос за страната и особено за нашия район, който донесе г-н Асим Адемов. Подробното изложение на постигнатите от него резултати и на главните акценти в управленската му програма за следващите четири години, прикова вниманието на пълния салон.
Г-н Адемов подчерта, че приоритетите му в следващия мандат на ЕП, ако получи подкрепа и бъде избран, ще са насочени към:
семейството и традиционните ценности.
-образование – качествена образователна система, повишаване престижа на преподавателските -професии и разширяване обхвата на програмата „Еразъм +“.
– земеделие – изравняване на земеделските субсидии, преразглеждане на Зелената сделка, увеличаване на бюджета на Общата селскостопанска политика, подкрепа на младите фермери.
За да подкрепим г-н Адемов е нужно на 9 юни да гласуваме с бюлетина
2️⃣ 2️⃣ за европейските избори и преференция 1️⃣0️⃣7️⃣Специални гости на събитието бяха г-н Румен Арнаудов – общински ръководител на ПП ГЕРБ – Сатовча, г-н Сейхан Ахмедов – общински ръководител на Гърмен и г-жа Наташа Стоянова – общински ръководител на ПП ГЕРБ – Хаджидимово.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене