Позор за личността! Пишман началник от „Т маркет“ Гоце Делчев загуби дело в съда срещу бивша своя подчинена!

Кремена Петкова – служител на „Т Маркет“ –  град Гоце Делчев, която застана пред репортерския диктофон на Топ Преса за да разкаже скандален случай свързан с един от управителите на местния хипермаркет е победител в съда. Поздравления за нея и нейният адвокат Петрелийски. 

Набеденият за управител Исмаил Хаджи от Т – Маркет град Гоце Делчев който се направи на голям мъж стана за резил. Доказа се! Заради статия в Топ Преса господинът бе завел дело за клевета срещу бивша своя подчнинена. Тази болната жена, която призна в разговор с медията ни, че и е измъкнал фаса от устата и обвини ръководството на магазина в скандални нередности. ПРОПОМНЯМЕ ЦЕЛИЯ СЛУЧАЙ ТУК! 

Днес Топ Преса разира, че Исмаил Хаджи, който плашеше и Топ Преса е загубил делото в съда. Неврокопският съд показа професионализъм и справедливостта възтържествува.

Топ Преса поздравява  за пореден път Пешо Петров Павлов чрез дружеството „Максима“ – България за подбора на кадри и правенето на прекрасна тактика! Честит провал, господин Хаджи! Честит провал и на адвокатът ти!

ЕТО И ПОДРОБНОСТИ ЗА ДЕЛОТО ТУК 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене