Сигнал в Топ Преса! Бой и скандали между управител и служител в Т- Маркет Гоце Делчев!

Факсимиле от госпожа Петкова за получена заплата - труд за двадесет дни.

Факсимиле от госпожа Петкова за получена заплата – труд за двадесет дни.

Кремена Петкова – служител на „Т Маркет“ –  град Гоце Делчев застана пред репортерския диктофон на Топ Преса за да разкаже скандален случай свързан с един от управителите на местния хипермаркет.

„Исмаил Хаджи, той е един от управителите на месния клон на „Т Маркет“ в град Гоце Делчев,това е човекът, който ми посегна физически и ми изтръгна цигарата от устата, защото „много ми е знаела“. – заяви Петкова пред медията ни. „Такова поведение и отношение не можете да си представите…“ оплаква се жената, която е родом от Русе но живее в сатовчанското село Плетена. Тя е служител в хипермаркета от двадесет дни, работила е по дванадесет часа три дни а на четвъртия е почилавала. За този труд тя получава цифром и словом сумата от 393.43 лева. „Постоянно уж имах липси на пари. Политиката на „Т Маркет“ е да не се получават бакшиши, а програмата така е направена касата никога да не излиза и постоянно да имаш липси. Когато поискам от управителя видео протокол – получавам заплахи…“ споделя Петкова пред медията ни.

Свързахме се с въпросния управител Исмаил Хаджи, който категорично отрече думите на Петкова. Потвърди само че и е измъкнал „фаса от устата“ защото тя му била посегнала. „Аз съм с ив правото и имам записи, как тя първа ми посегна“заяви Хаджи пред Топ Преса, решен да съди всеки, който оклевети името му. От своя страна госпожа Петкова, ще търси среща с генералния директор на компания собственост на „Т Маркет“ а именно, Петър Петров Павлов чрез длужеството „Максима“ – България за съдействие.

Следим случая…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене