Хороскоп за 10 декември

зодии

ОВЕН
Предопределеността на сряда са материалните трудности, конфликти, мошеничества и безсъние. Денят е труден и е необходимо повече дипломатичност и убедителност в действията. Доста изнервени сте и можете да предизвикате служебен скандал. Очертават се и домашни неприятности, но ще намерите бързи и лесни решения.

ТЕЛЕЦ
Този ден и при Телците идва с неприятни предизвикателства. Възможно е доста да ви объркат делата, а не е изключено и самите вие да допринесете за това. Необходимо е търпение и изчакване. Предразположени сте към конфликти и неконвенционални финансови операции и по този начин може да предизвикате поражението си.

БЛИЗНАЦИ
В сряда Близнаците са радостни и с добро самочувствие. Безсмислено е да водите битки за професионалното си заплащане и внимавайте при контактите, защото е възможно да предизвикате неодобрения и разправии. Създавайте впечатление за инертност, отколкото за постигане на амбиции. Негативно се отразява денят.

РАК
Незадоволителен ден е сряда за вас. Вероятни са забавяния в делата и загуби поради непредвидени обстоятелства. Претърпеният неуспех ще ви демобилизира и едва ли ще имате желание за разрешаване на проблемите. От професионално естество сряда е добра за преодоляване на трудности. Възможно е някои от Рак да разберат за измама.

ЛЪВ
Вашата активност и целеустременост в сряда може да ви доведе до конфликти. Безцеремонни сте, а това не е най-добрата тактика за вас днес. Сигурни са финансовите успехи днес, но едва ли ще ви задоволят така, както контактите. Не разчитайте на бизнес осъществявания за материални придобивки и най-добре е да не се надявате на големи пари днес.

ДЕВА
Успешен ден за Девите. Служебният ден е много ползотворен и благоприятен. Можете да разрешите в сряда материални проблеми, свързани с професионалното ви заплащане. За някои от Вас обстановката в дома е коренно променена след скандалите и неприятностите. Вероятно няма да успеете да осъществите желаните от вас срещи.

ВЕЗНИ
Въпреки финансовите проблеми сряда е добър ден за Везните и носи спокойствие и благополучно развитие във финансовата дейност. Други от вас ще бъдат перфектни в действията си с финанси. Денят обаче не е подходящ за разрешаването на служебни проблеми. Налага се да изчакате, тъй като обстоятелствата са срещу вас, а делата ви – в затруднение.

СКОРПИОН
Самоизолирани и с настроение за изчакване и дистанция в отношенията са Скорпионите днес. Професионалната сряда е успешна и що се отнася до пари – ще разрешите проблема в своя полза. Успешен е бизнесът в съдружие, като партньорската дейност се налага да отложите за друг ден. Възможни са притеснения и трудности в дома ви.

СТРЕЛЕЦ
В сряда Стрелците са много активни и борбени. Сигурно е, че ще се справите със задачите, макар и да не ви задоволят резултатите. При вас материалните проблеми са от голямо значение днес. Ако разчитате на служебно-професионално разрешение на проблема, няма да имате успех. Единствено в сферата на бизнеса ще имате реални резултати.

КОЗИРОГ
Въпреки пораженческите обстоятелства с финансите ви днес ще се чувствате спокойни и солидни. Това е много добро настроение за служебния ден. Много от делата ви са затормозени и едно изчакване е най-доброто разрешение за момента. За повечето от Козирог домът ще бъде тяхната крепост.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите да внимават за конфликти на обществени места и с партньори. Определено денят е свързан с трудности при вас. Доста раздразнени можете да бъдете по повод финанси, тъй като в тази връзка ще пропуснете реализацията на замисленото за сряда. Обърнете внимание на контактите си и не ги пропускайте.

РИБИ
Сряда се очертава благоприятна за пари и покупки за дома при Рибите. Труден ден за професионална реализация и повечето от вас ще се сблъскат с много противоречия и спорове на работното място. Може би ще разкриете интриги и мошеничества. Смесени радости може да ви донесе съдружие в бизнеса. Нереални са финансовите планове.

struma.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене