Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 декември

За кои зодии любовта ще бъде най-важна тази седмица? Разберете какво казват звездите за романтичните ви отношения в следния любовен хороскоп за седмицата!

Овен

В любовта ви върви като по вода! Всичко се получава прекрасно между вас и вашата половинка. Необвързаните се чувстват също перфектно в романтичните отношения с противоположния пол. На хоризонта се задават чудесни моменти за страст.

Телец

Минавате през трудни етапи с половинката си. Това е напълно нормално предвид любовното напрежение покрай празниците. В края на седмицата всичко ще се нареди и ще се чувствате щастливи и спокойни.

Близнаци

Очакват ви романтични изненади, които ще ви донесат благоприятни усещания. На хоризонта се очертават много интересни събития. И за обвързаните и за свободните периодът е прекрасен в любовен план.

Рак

Буря от страст ви предначертават звездите в този период. Можете да се подготвите още от сега за сексуален маратон.

Лъв

Ако все още търсите своята половинка, по-добре спрете да се оглеждате, а помислете за себе си – тогава той или тя ще се появи като ваш спасител и вдъхновител. Ако сте във връзка, дайте всичко от себе си, за да балансирате отношенията си.

Дева

Греете и бликате от енергия и емоции. В романтичен и любовен план всичко е наред. Точно този период ще имате много време за половинката си или за нови запознанства с интересни ли

Везни

Напрежението ви е дошло в повече. Скоро предстои период на почивка, който определено ще оползотворите качествено. Звездите ви съветват да намерите повече време за любимите си хора и за интимния си свят.

Скорпион

Около вас изобщо не е скучно. Както винаги в любовта ще ви върви. Не бъдете егоисти и дайте всичко от себе си за любимия човек, той го заслужава.

Стрелец

Силни емоции в любовен аспект ще ви разтърсят. Вие сте силни и в ще се справите с всички емоции, които ще бушуват около вас в този период.

Козирог

Любовта на живота ви ще ви изненада с прекрасни новини. Ако към момента нямате половинка, то е възможно да срещнете някой специален човек съвсем скоро…

Водолей

В момента изобщо няма да ви се занимава с нови връзки и любовни отношения. Настроени сте на празнични вълни и сте готови за луди купони. В интимен план ще задоволите всичките си желания.

Риби

Любовните ви отношение тази седмица са на кантар. В един момент всичко върви чудесно, а в друг се чувствате наранени. Скоро всичко ще се нареди, просто имайте търпение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене