Кирил Веселински поведе листата на партия „Меч“ в Пиринско

Кирил Веселински е бивш журналист с над 13 години стаж в българския телевизионен ефир. Стартира кариерата си през месец август 2008г. в телевизия Канал 3, под ръководството на Сашо Диков. Започнал е като репортер, а година по-късно става водещ, автор и продуцент на емблематичните за времето си спортни предавания – „Едно към едно“ и „Спорт в обектива“.

През 2015г. преминава в редиците на bTV, където е бил водещ на спортна рубрика в сутрешния блок „Тази сутрин“ и репортер в „bТV новините“. Паралелно с това е водил и част от обзорните предавания „Зона спорт“ и „Ринг 24“ по RING TV (собственост на „bTV Media Group“).

За свободата на словото ще отбележим, че напуска и двете телевизии – Канал 3 и bTV, заради опит за цензура и спрени репортажи свързани с Пеевски. А следващата медия, в която продължава работата си – BIT, направо я купиха, за да я закрият. Мафията у нас не се различава от тази в целия свят. Навсякъде обичат тишината.

След едногодишната му авантюра с bTV, в средата на 2016г., стартира авторското си предаване „Спорно за спорта“, на което е водещ, редактор и репортер по телевизия Би Ай Ти, ръководена тогава от телевизионната легенда Нери Терзиева (Светла й памет!). Три години по-късно, след „опраскването“ и на тази медия от мафията, продължава битката си в БСТВ, като водещ и продуцент на предаването „Червен картон“. В този интервал от време, до края на 2021 г., за кратко е бил и ко-водещ, заедно с Крум Савов в токшоуто „На Ринга“, което се излъчваше като външна продукция в ефира на 7/8 TV.

На 13 декември 2021г. получава предложение от министър Радостин Василев да стане част от екипа му в Министерството на младежта и спорта и става директор на дирекция „Връзки с обществеността и протокол“. Заедно с екипа на Радостин Василев стартират безпрецедентен кръстоносен поход срещу мафията и мутрите в спорта, което не се хареса на задкулисието. Следва демаскирани на националните предатели от ПП-ДБ и нататък историята е ясна, но битката със задкулисието продължава и към този момент. Мафията взе глътка въздух, но засега.

От месец октомври 2024г. е член на ИС на ПП МЕЧ, с председател Радостин Василев. Най-доброто тепърва предстои…

Ето кои са седемте от листата на ПП “МЕЧ”:

-Кирил Веселински – бивш журналист с над 13 години опит, Канал 3, btv, Би Ай Ти

Страхил Донев – финансист, мениджър. Гр. Сандански

Десислава Стоянова – дългогодишен /съвестен и отличаван/ военнослужещ в Министерство на отбраната. Специалист по Логистичното осигуряване във военно формирование 26400-Благоевград.

Илиян Атанасов – кинезитерапевт от гр. Сандански.

Мирела Темелкова – Икономист по образование. От близо 4 години се занимава със собствен бизнес. Заемала е ръководни позиции в сферата на небанковия финансов сектор, продажбите и допълнителното пенсионно осигуряване в гр. Сандански.

Радослав Илиев – финансист, завършил и право. Работил като учител по икономически дисциплини.В момента работи в Националния Статистически Институт /НСИ/. Занимава се със статистически изследвания в гр. Благоевград.

Николай Янчев – от 1981-ва година работи като търговец на авто и мото части в Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене