Мамакажа е  виден „хотелиер“, много мандата общински съветник и други неща, които няма смисъл да изброяваме. 

Сексуален насилвач от Благоевград под наблюдението на службите заради „списъци с гласове“!

За кого „ще работи“ на тези избори скандално известният политик от град Благоевград – Христо Ковачки с прякор Мамакажа?

В редакцията на информационна агенция www.toppresa.com постъпи сигнал от наши източници в службите, че въпросното същество с поведение на „политическо чучело“ правило списъци с хора за гласуване. Няма нужда може би да уточняваче, че повечето фигури във въпросните списъци на Мамакажа са от ромски произход. Същият е известен в югозападната столица, като „Цар Киро“ на Благоевград. Мамакажа от години се ползва с „голямо име“ в средите за осигуряване на гласове и успява по този начин да си има гарантирано място в местната политика, без значение от коя партия е. Сега обаче той самият не участва, но видимо е поел ангажимент към някоя партия или фигура, която ще се яви серизно на предстаящият парламентарен вот. Уговорял хора за гласуване и гарантирал блага, в последствие щял да съобщи номера на бюлетината.

Топ Преса публикува информацията си с цел да осуети схемата на Мамакажа в зародиш. Работим и по въпроса за удостоверяването на този, който и „хванал“ Мамакажа да му осигурява гласове по престъпен начин. Видно е партия или човек с пари. Настояваме наблюдението над Ковачки да се сазили, защото последно време имаме усещането, че над него има чадър.

Мамакажа е  виден „хотелиер“, много мандата общински съветник и други неща, които няма смисъл да изброяваме.

И така, Мама Кажа си има хотел. Решава, че в хотела иска минерална вода. Пуска му се. С разрешен годишен обем около 15 500 куб.м./год. Тук е важно да споменем, че бай Ристе иска по-нисък разрешен обем, за да плаща по-малко и защото знае как да използва „инкогнито“ повече.

Преди няколко години, хотел „Езерец“ също иска минерална вода. Пуска му се. С разрешен обем около 34500 куб.м./год. Ноооо, тъй като Мама Кажа е стар шмекер, първо, по една случайност (може би), неговата тръба е по-ниско във резервоара и второ, използва поне четири пъти повече вода от разрешеното количество. Като това може да се види в случайни засичания на водомерното устройство.

А „Езерец“, които направиха огромна инвестиция, за да прекарат водата до другия край на града, дори не могат да изразразходят разрешеното им количество, защото вода няма.

И целият град обвинява Румен, че водата е при него. Защото когато на Мама Кажа водовземането е уж 0,5 л./сек., а той точи 4 л./сек., резервоара намалява, нивото спада, тръбата за „Езерец“ засмуква въздух и си такова майката. Но Мама Кажа никой не го закача. За нищо. От години. Чудим се защо, но отговор няма. Няма и да има. Конкретно за водата, решенията са елементарни и не скъпо струващи.

Освен, че е належащ ремонта на резервоара и тръбите, просто трябва да се изгради нова забивка, на същото ниво, на което е водохващането на банята. И най-важното – да започне „Монте Кристо“ да заплаща към Община Благоевград реалните изразходвани количества, а не измислените от Мама Кажа!

С по-прости думи казано, равни и справедливи условия за всички ползватели, а не комфорт само за миропомазаните като Кавачки!

Преди време пък около името му пламна скандал за изнасилване. Припомняме го тук! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене