Спасение! За алчността морал няма! Уволнената от социалното в Гоце Делчев Недялка Цветкова се точи за топло местенце в социалните на Сандански!

НЕДЯЛКА ЦВЕТКОВА

НЕДЯЛКА ЦВЕТКОВА

Наглостта на улоения държавен чиновник няма край. След като заслужено беше изхвърлена като шеф на „Социално подпомагане“ – Гоце Делчев, Недялка Цветкова не се кротна, ами продължава да рие и да събира парченцата от счупената си „Дълга ръка“.

Имаме достоверна информация, че излязлата на борсата държавна служителка прави сериозни постъпки да започне работа при своите бивши колеги от социалното в град Сандански. Какъв ще е този „умопомрачителен“ шеф,  който ще съумее да вкара в екипа си такъв човек,  но знае ли се. Недялка умее да убеждава, при това по правилния начин. Разбира се, ние няма как да оставим нещата така и ангажирахме нашите колеги от санданския отдел на вестник „Запад ЮГ“ да следят зорко процесите около социалното в Сандански и действията на тамошния шеф Румяна Петкова. Няма как да оставим за пореден път феодализмът и чиновническият тарикатлък да победи. Такива като Цветкова нямат място в социалната система, доказаха го с поведението си репресията към бедните и онеправданите хора и с отношението си към обществото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене