„Снежанка и 7-те джуджета” – първата приказка в „Часът на приказния разказвач”

 

 

main_bОбщина Благоевград за втора поредна година включва в коледната си програма поредицата „Часът на приказния разказвач”. Началото е днес, 8 декември, от 18.00 часа, когато малки и големи ще се пренесат в света на приказните герои.

Мястото ще бъде фоайето на община Благоевград, което гостите няма да могат да познаят. Приказният кът е изцяло преобразен – възглавнички, столчета, масички, елха и една прекрасна камина, която да топли малчуганите, докато слушат любимата си приказка.

Първият разказвач за 2014 г. ще бъде основателят на Благоевградски младежки театър Бранимир Митов и Пролет Трифонова. Какво се случва с „ Снежанка и седемте джуджета” малките благоевградчани ще разберат този понеделник.

Всяка вечер до 19 декември приказен разказвач ще потапя децата в магията на приказките. Втората вечер ще бъде за друга любима приказка  -„Снежанка и седемте джуджета”. Малките слушатели ще бъдат посрещнати в приятна обстановка с лакомства и чаша какао в 18.00 часа.

Тази година коледната програма на община Благоевград преминава под мотото „Един град за едно дете. Благоевград за Мишо. Коледа е!” и има за цел да бъдат събрани средства за ученика от НХГ „Св. Св. Кирил и Методий”, който има възможността да получи втори шанс за пълноценен живот.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене