Трето ОУ „Братя Миладинови“-гр.Гоце Делчев посрещнаха гости от Италия

Трето ОУ ”Братя Миладинови” посрещна учители и ученици по проект Еразъм + от гр. Месина, Сицилия. Темата на проекта е: „Нови стратегии за обучение на учениците”.


Гостите от Италия бяха посрещнати лично от директора на училището – г-н Джингаров и учениците от IV А и IV Б клас, които им бяха подготвили изненади, лакомства и подаръци. След вълнуващото посрещане и разглеждане на обновената база, те посетиха урок по химия и опазване на околната среда при г-жа Любка Цирова. Нейните възпитаници представиха химични експерименти – изригване на малък вулкан, химическо надуване на балон, магически пипер. След което имаха възможността да наблюдават урок по английски език в V Б клас с учител г – жа Ваня Тупарова. Чрез използването на инструменти като Wordwall , Quzizz, Mozaweb, pазделени на отбори, се се включиха и учениците от Италия.

Визитата продължи с ползотворна среща за обмяна на опит с г-жа Мариана Гебрелиева – ресурсен учител и г-жа Мария Радева – логопед.
Гостите от Италия направиха приятна разходка из града ни, посетиха историческия музей, училището в с. Брезница, фермата за щрауси, зоопарка и манастира в гр. Хаджидимово, Никополис ад Нестум, с. Огняново.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене