Миньор с 800 лв. пенсия признава: Мед от магарешки бодил прави мъжа лъв в леглото, убедил съм се, бабата полудява

281-01-06-vasil-iodkov1-copy

70-годишният Васил Йодков от Благоевград от дни обикаля пазарите в търсене на пчелната виагра

Всяка сряда и събота обикалям пазара, за да намеря мед от магарешки бодил. Това е най-полезният мед за мъжа, прави го лъв в леглото. Това разкри пред „Вяра” 70-годишният Васил Йодков от Благоевград. Той е бивш миньор, сега е пенсионер, пенсията му е 800 лв.

„Медът от магарешки бодил е естествена виагра, увеличава половата мощ. Това го знам от стари мераклии, а и от собствен опит, бабата полудява. Мъж, който яде мед от магарешки бодил, прави жените луди в леглото”, обяснява без задръжки бай Васил.

Тази събота той обикаляше пазара, за да намери от ефикасния афродизиак и за сина си Любомир Йодков.

Бурканчето не е скъпо, струва едва 7 лв., а съдържанието му е хубавата билка, която е много ефикасна. Взима се сутрин на гладно по малка лъжичка.

Билката помага и на черния дроб да се справи с алкохолните токсини и ускорява изхвърлянето им от организма. Действа диуретично, активизира мускулната сила и издръжливост, включително на сърдечния мускул.

Другата страст на бай Васил Йодков са акордеонът и песните. Любимите му са „Сестра брата кани” и ”Море сокол пие”. Освен това е и добър танцьор, навремето учил танцовите стъпки в популярна школа в града.

”Народен човек съм. Нищо човешко не ми е чуждо и помагам на кой с каквото мога”, добавя още той. Голямата му мъка обаче е това, че не е успял да си изгради къща, въпреки че имал пари на сметка, но се стопили с времето.

„Сега живея в панелка в квартал „Струмско”, но това не е къща, а бетонен ковчег”, ядосва се той. Затова пък всяка събота и неделя ходи на ранчото в местността Лаговете край село Градево. Там има наследствен имот от баща си и си сади градинка.

Планира да отбележи 70-годишния си юбилей с голямо тържество с музика и танци, като покани любим оркестър от Делчево, Македония.

Снимката:  Васил Йодков

Вестник „Вяра“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене