Борисов обяви познава ли Паскал и алармира: Всички българи ще си платим за този експеримент

Гвоздейков е учредител на ПП. Той им беше знаме, той им беше символ – безспорно честен човек. Така всички ще са спокойни

„Аз мисля, че много хора, които видяха как са се възползвали от властта колегите – не всички, голяма част от тях обаче… това е повлияло.

Аз не се интересувам от другите партии – гледам какво прави ГЕРБ“ – така лидерът Бойко Борисов коментира последните социологически проучвания, които отреждат първото място на партията му при предсрочните парламентарни избори.

Надявам се Спецов, заместникът му и тези, които ще се занимават с приходите от партията на „Промяната“, да дадат всичко от себе си да наваксат изоставанията, които са факт. В това отношение ще имат пълната ни подкрепа да го направят.

Живко Коцев и скандалите

„Вчера ми зададохте въпрос „Кой осем месеца е правил чадър?“… от опита си на главен секретар ще кажа, че обменът идва при главния секретар и се разпределя съответно по службите, които да го работят и се уведомява прокуратурата.

Отговорих ли на този въпрос?

Този сигнал не отива при портиера, отиват при най-висшето ръководно професионално място“ – така Борисов коментира случващото се с главсека на МВР Живко Коцев и неспиращите скандали около него.

Той коментира и назначение на Георги Димов, който е кадър на Асен Василев, за шеф на Агенция „Митници“:

„Аз не го познавам, но е бил заместник на Спецов. Заради това казах, че екипът на Спецов трябва да събере приходите и в Митниците и в данъчните“.

Гвоздейков и изборите

В щаба за изборите мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да го оглави, за да може да се проведат честни и демократични избори“, допълни лидерът на ГЕРБ в кулоарите на Народното събрание (НС).

„Той е учредител на ПП. Той им беше знаме, той им беше символ – безспорно честен човек. Така всички ще са спокойни!

Това е моето мнение, че така трябва да стане. Така предлагам!“ – заяви Борисов по адрес на Гвоздейков и допълни:

„Имам доверие на хората, които честно и отговорно са си вършили работата. Ако отново се договори с ПП ще стане като на предишните избори – „ала-бала“.

Когато имаше стабилност България имаше нужда от промяна. Всички българи ще си платим тези 3 години с огромните заеми и дългове, които сме наследили – над 20 милиарда, които децата ни ще плащат

Заради този експеримент, дето си направихме преди 3 години“.

Паскал

„Аз не познавам Паскал. Преди 20 години докато ние бяхме… той се криеше в чужбина“ – заяви Борисов в отговор на журналистически въпрос дали познава Паскал, чието име изплува около скандалите с Коцев.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене