Веселин Стаменов : Ако тоя Марин, не излезе и не обясни за жена си ще го чакам пред дома му на лайф….

Е, прекали го…. Писна ми! 

Писна ми от сутрин до вечер да ми звънят общи приятели и познати да ме агитират, а някои да ме притискат с цел Топ Преса да остави „на мира“ най – жалкият ректор управлявал ЮЗУ „Неофит Рилски“, кой знае как станал професор Николай Марин. Болно ми е само, че този човечец е от град Гоце Делчев с корени от китното селце Лещен и ща не ща трябна да го нарека мой земляк, колкото и да ме е срам…. От градъ е само по документи…. Другото си му е чисто софийско – селенеене, егоцентризъм, чупене на езика, фатки и чалъми…. Парадиране! До оня ден парадираше с Иван Гешев, сега с редица нови звезди от това време….

И всичко това защо ли!?  Щото сме имали наглостта да го питаме, как така направи съпругата си юрист за две годинни, че и с подписа си на декан я изпита и и писа отличен. И това определено му е бръкнало в гъза и му е възпалило хемороидите видно. Дори получих предложение от рода „Топ Преса нека си го плюе, ама да не закача жена му“. Що? И що го питам аз?! За някой пост ли я готви? Реди ли се няква нова схема? В политиката ли ще влиза или на голям стол ще я тури? 

Нема да стане, Ники! Ще отговоряш щото харчиш държавен ресурс! Ще те питам и отговори ще искам, щото аман от професори милионери в затъващи университети. Това казвам и на общите ни пирятели „Ако тоя Марин, не излезе и не обясни за жена си ще го чакам пред дома му на лайф….“ И двамата сме тъпи и упорити неврокопчани. Той има проблем, а ние от Топ Преса цялото време на света….

Надявам се с това да сложа край на тормоза. Аман!

П.С. – А накрая но не на последно място бат Ники – кога яде кюфтетата не рива, сега що ривеш… Щото го няма Гешев ли?

Веселин Стаменов 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене