Благоевград посреща най-добрите експерти от дигиталното предприемачество

На 20 април Благоевград за втора поредна година ще бъде домакин на форум, който ще събере най-добрите професионалисти и експерти в сферата на дигиталното предприемачество.

Мисията на проекта Digital 4 е да създаде условия за споделяне на експертни знания и да подобри условията за правене на бизнес.

Организатор на конференцията е Преслав Бобев, създател на проекта Digital 4 Bulgaria.

„Нашата мрежа от събития се разраства и тази година ще имаме срещи в 11 от големите български градове. Амбицията ни е да стигнем до бизнеса във всички райони на страната. Ще гостуваме в Благоевград за втори път. Миналата година, когато аз и моят екип дойдохме за първи път във вашия топъл и слънчев град, честно казано не знаехме какво да очакваме. Не познавахме града, нито бизнеса. Но събитието надмина нашите очаквания. Конференцията събра над 170 посетители. Затова на 20 април отново ще се срещнем с местните жители“, обясни за Радио Благоевград Преслав Бобев.

И тази година конференция Digital 4 ще предложи интересни теми с фокус дигиталните възможности за бизнеса.

„Благоевград е младежки град и най-много тук ще поставим акцент към младите хора, които след няколко години ще се влеят в бизнеса“, допълни Бобев.

Поканени са експерти от различни сфери, ще бъде дискутирана важните теми за изкуствения интелект и киберсигурността.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене