ПР на годината отново е Атанас Лазаров от Катунци

PR-ът на звездите Атанас Лазаров бе сред отличените на юбилейните 30-и награди за мода, шоу и бизнес, организирани от дизайнера Красимир Недялков. Атанас Лазаров, който е от Пиринския край, успя да изгради зашеметяваща кариера. Затова не е и никаква изненада, че вече няколко години именно той получава наградата „PR на годината“, а преди време бе отличен и за „PR на десетилетието“, пише PRofile interantional.

Атанас Лазаров наскоро успешно и смело стъпи и на музикалната сцена със своята сценична половинка Галя Георгиева и създадоха заедно „Дует с кауза”, за да са полезни и да информират хората за репродуктивните проблеми, борят се и за повече българска музика в националния ефир.

Личности като Енджи Касабие, Благой Георгиев, Андреа и други се доверяват на Атанас Лазаров и вече близо 20 години той изпъква със собствен почерк и идеи, които реализира повече от успешно.

Освен с публичните комуникации, концерти и турнета, PR-ът Лазаров е автор и тв продуцент на екзотичното травел шоу „Дестинации”, чийто проект пуска съвсем скоро с нов екип и нови вдъхновяващи идеи за пътувания по света.

В далечен и екзотичен Занзибар заедно с Мария Силвестър и д-р Венета Павлова зарадваха с над 70 кашона с подаръци за най-малките деца без родители от сирипоталището Бу Бу Бу.

“Журналист на годината” отиде при нежното перо на Блиц, Анелия Попова.
Вили Мачева печатница Magic indoor – благодетел на годината
Наталия Кобилкина – най-успешна бизнес дама
Силвия Джагарова издател на Банкерь special – Модна икона
Ани Карагеоргиева – бизнес дама на годината
Верига ресторанти Лавеле – ресторант на годината – с авторското меню на шеф Никола Симеонов от “На кафе” с Гала
Мира Матеева – организатор на събития
Ирина Папазова – 30 години ма модната сцена
Легендарният Пейо Пеев основател на Спринт – за цялостен принос в рок музиката

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене