Цялото ръководство на клуба благодари за огромната подкрепа на Община Гоце Делчев, която прави много за школата по борба в града и региона и в известен смисъл постигнатото е и тяхна заслуга.

Неврокопските борци отново обраха престижните награди на Републикански шампионат на България

Димитър КАСОв

Димитър КАСОВ

 

 

Спортен клуб по борба „ Пирин 2020“ град Гоце Делчев затвърди и надгради успехите си в националнаjd борба в гр. Сливен. На републиканско първенство за деца в две възрастови групи, малките неврокопски борци обрана отново престижните награди. В -1ва група – деца 10-11г. възраст – при общо участници над 245  от над 65 клуба  и при  2ра група деца – 12-13г. възраст – над 250 участника от 65 клуба наградите взеха

 

Републикански шампион на България – категория + 59кг. – Емир Шейнов

Бронзов медалист – Шукри Дренчев – 35кг.

Любослав Марков, който се сбори много добре – 1во състезание – 5то място

 

Републикански шампион на България – категория + 73кг.  – Метин Ибраим

И 5то място – Александър Янев

„Децата се бориха много добре, нашият клуб е на 2г. и половина и вече имаме 3 шампиона на България“ заяви ексклузивно за Топ Преса треньорът на клуба  Бисер Таиров (Джани), който чрез нас не скри вълнението си и благодари на всички свои възпитаници и най – вече изрази дълбоката си признателност към президента на клуба  – Димитър Касов. „Това е личността, която направи много за борбата и спорта в града и региона като цяло. „ коментира пред наш репортер Таиров. „Очакваме другия шампионат през април месец, републиканското ни първенство в град Сандански …“ даде заявка за още титли и награди господин Таиров. Цялото ръководство на клуба благодари за огромната подкрепа на Община Гоце Делчев, която прави много за школата по борба в града и региона и в известен смисъл постигнатото е и тяхна заслуга.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене