Ректорът на ЮЗУ- Благоевград Ники Марин за две години направи жена си юрист и лично я дипломира?

Станалият тихомълком „професор“ с нагласени схеми и тайни договорки и  ректор на Югозападния университет „Неофит Рилски“ –  Благоевград – Николай Марин може да бъде обявен за шампион по маймунджилъци и шуробаджанащина в системата.

 

 

На новия министър на образованието може да му окапе косата. За „моралния“ Денков да не говорим! И да – Гешев го няма вече да ги пази, за това ние от Топ Преса се осмеляваме да вадим на светло калните ризи на шайката превзела образователната институция в югозападната столица. Досега ни беше страх – признаваме си! 

 

 

Ректор на ЮЗУ „Неофит Рилски“ по всяка вероятност ще се казва „професор“ Николай Марин. Тарикатът с неврокопски корени от години реди схемата, а последно време той и неговия ментор, а скоро и негов ибрик бай Боби Юруков – настоящия ректор, репресират и притискат академичния съвет на университета да избират Марин за ректор. Нещо повече, претенденти за поста също за заплашени и тормозени да не се кандидатират, но това ще бъде обект на друго наше разследване. Очаквайте го скоро!

 

 

Повече от скандален е факта, че само преди дни „професор“ Николай Марин е дипломирал лично собствената си съпруга, като назначил с подписа си комисия за провеждане на писмен държавен изпит по право с цел да може госпожа Мария Марина да стане дипломиран юрист. Нещо повече!!! Внимание!!!

 

 

Документи показват, че госпожа Марина бидейки съпруга на декана на правно – историческия факултет на ЮЗУ е успяла да стане юрист за две години, за разлика от всички останали студенти, които учат по пет – шест. Гений или връзкар? Преценете Вие!

 

 

Това е явна схема за шуробаджанащина, корупция, конфликт на интереси. За да провери има ли държава за ЮЗУ още днес ще входираме сигнали до КПКОНПИ и всички останали компетентни институции в това число и главна прокуратура. Иван Гешев който беше направен лично „доктор“ от шайката Марин – Юруков вече гоняма там, силно се надяваме, чадъра над тях да бъде спуснат.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене