Васил Божков представи политическия си проект „Център“

Д-р Дарин Дросев бе представен като председател на УС на Движението

Нямаме икономика, нямаме бизнес, нямаме здравеопазване, нямаме образование. Тези, които наричат себе си политическа класа, са патологични лъжци. Те се опитват да откраднат истината. Не ние зависим от тях, а те от нас. Те са групи бандити. Това заяви бизнесменът Васил Божков на официалното представяне на политическия проект „Център“.

Според него 2024 г. е съдбоносна, светът се променя, на България са нужни силни и смели хора. И всички са се събрали днес тук с една цел – „да спасят България“.

Преподавателят в СУ д-р Дарин Дросев бе представен като председател на УС на Движение „Център“. „Опитват се да занулят цели поколения, да се удари максимално мощно и възможно най-бързо по традицията. В пъти по-способни сме от самозванците“, заяви той.

Дросев съобщи, че са сформирали екипите си, посетили са наличните си структура и са създали нови. „Запознахме се с проблемите на гражданско-обществения сектор. Ще работим за постигане на качество на нов тип икономическа и финансова политика, за спиране на корупцията и на всички подобни практики във всички сфери и справедливо разпределяне на евросредствата. Ще работим за развитието на активно гражданско общество“, каза той.

Александър Попов

dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене