Акценти от днешната пресконференция на ръководството на ОФК Пирин (Благоевград)

Днешната пресконференция на ръководството на ОФК Пирин бе посветена на организацията на срещата от 21-я кръг на Първа лига с отбора на Левски в събота, 17 февруари. В нея участие взеха управителят на клуба Петър Занев и административният консултант Велислав Елезов, които в последните няколко дни проведоха общо три срещи с представители на ОД на МВР Благоевград във връзка с организацията на въпросния двубой.

Акценти от изявленията на ръководството на ОФК Пирин по време на днешната пресконференция:

– Бройката отпуснати билети за гостуващия сектор възлиза на 16% от общия капацитет на стадион „Христо Ботев“. По регламент клубът домакин е длъжен да предостави не по-малко от 10% от общия капацитет на стадиона, на който се провежда срещата.

– Условията за продажба на билети и цялостната организация на срещата са изцяло подчинени на сигурността на зрителите и е съобразена със специфичната инфраструктура на стадион „Христо Ботев“, която не позволява отделяне на привържениците на двата отбора.

– ОФК Пирин апелира за стриктното спазване на условията за продажба на билети и спазването на обществения ред, както на стадиона, така и на територията около него.

– Нека съботният двубой се превърне във футболен празник за малки и големи и да бъде демонстрирано възможно най-красивото лице на футболната игра.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене