Игри от ново поколение в българските казина

Операторите на онлайн казина в България прилагат нетрадиционен подход при подбора на игрите. Организаторите на платформи предлагат на играчите слотове, които се отличават с големи джакпоти и широка система от бонусни нива.

Galactic Racers от Relax Gaming

Тази слот машина принадлежи към жанровете „Фантастика“ и „Спорт“. Сюжетът на играта е посветен на галактическите състезатели. Слотът е пуснат на пазара през 2023 г. Неговият RTP е 94%, а степента на разсейване е висока. Между другото, ротативки онлайн може да бъде стартиран безплатно. Практиката е важна за начинаещия комарджия.

Максималният залог на едно завъртане е 100 монети, а минималният на превъртане е позволено да се постави поне 0,20 монети. Размерът на максималната печалба в играта е равен на 1 000 000 във валутата на институцията.

Печелившите комбинации се формират на 1024 печеливши линии. Игралната зона предоставя 4 реда и 5 барабана. Допълнителните функции в играта са:

  • Джакпот;
  • Безплатни завъртания;
  • Wild и Scatter;
  • Купчини от символи.

Под игралното поле на слота има специална скала, която се активира на случаен принцип, когато се падне печеливша комбинация. С нейна помощ може да се увеличи множителят на печалбата.

Рундовете на безплатните свитъци се стартират при падане на Scatter-символи в количество от 3 до 5 броя. Продължителността на серията е 15 завъртания, но тя може да бъде удължена. В този режим на игра скалата на множителя става лепкава и започва да се увеличава след всяко губещо завъртане.

Комбинациите с разноцветни бутони могат да донесат на играча 10, 50 или 100 монети. Сините, тюркоазените, жълтите, зелените, оранжевите и червените извънземни действат като икони със средна печалба, комбинациите с които могат да дадат печалба от 50 до 500 монети.

Най-скъпата карта е Лилавото извънземно, което в платени последователности носи парична награда в диапазона от 200 до 1 000 монети. Необходими са ви 3, 4 или 5 еднакви икони на линия, за да създадете печеливша комбинация.

Floating Dragon New Year Festival от Pragmatic Play

Тази слот машина е пусната от доставчика през 2023 г. Тя е изработена в азиатски стил и е посветена на Новата година. Слотът принадлежи към жанрове като „Нова година“, „Азия“ и „Дракони“. Максималната печеливша сума в тази игра е ограничена до 4 800 000 монети. Между другото, можете да прочетете историята на китайската Нова година тук.

Играчът може да направи залог на завъртане, вариращ от 0,20 до 240 кредита. Стойността на един кредит може да се регулира в диапазона от 0,01 до 1,20. На една линия е позволено да се залагат от 1 до 10 игрови монети.

Игралното поле в играта е доста голямо. То предоставя 6 барабана, разположени на 9 реда. Печеливши вериги от символи могат да бъдат образувани на 147 456 печеливши линии. За да създадете печеливша комбинация, се нуждаете от 2 или от 3 до 6 еднакви символа по печелившата посока, която зависи от конкретните символи.

Рибка, 10, вале, дама, крал и асо са нископлатени икони, които носят наградни комбинации от 24 до 360 монети. Писмо, Фенер и Дърво на парите са средноплатени символи, които носят от 72 до 1200 кредита в печеливши комбинации.

Най-печелившият символ е Златната жаба. Този символ може да донесе печалба от 240 до 12 000 игрови монети. Последната сума е максималната линейна печалба.

Играта разполага с такива бонус опции като Respins, Bonus Game, Freespins, Wild и Scatter, каскадни икони. В режима на безплатни превъртания има акумулиращ множител, който се активира, когато в комбинация изпаднат три или повече Scatter-а и иконата на момиче. Има и бонус кръг с три опита, в който играчът трябва да отвори клетки с монети. Поредица от безплатни завъртания може да бъде закупена самостоятелно на стойност х100 от сумата на залога, при която ще бъдат изиграни.

Manhattan Goes Wild от Nolimit City

Този слот е посветен на музикалния жанр. Той е пуснат на пазара през 2019 г. Волатилността на машината е висока, а изплащането ѝ е 96,16%. Размерът на минималния залог на завъртане в играта е 0,10 монети, а максималният е 100 монети.

За едно завъртане комарджията може да спечели до 202 500 кредита. Игралната зона има 5 барабана, разположени на 3 реда. Печелившите вериги се създават чрез 243 посоки от 3,4 или 5 еднакви икони на печеливша линия.

Играта включва и следните бонусни функции: Респина, безплатни завъртания, Wild и Scatter, каскадни икони. Основните икони на играта са представени под формата на изображения с шампанско, диамант, машина, микрофон, момиче и мъж. Размерът на максималната печалба за една комбинация е 500 кредита.

Статията е написана от Цветана Димитрова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене